Lekaleka... ^^

Hejhej!

Här sitter jag vid Linneas dator och bloggar! Känns kul ^^
Nej.. Men igår var jag ju med Linnea hem efter skolan Lovisa var även med, vi hade superkul! Jag hade det i alla fall.. Och sen så stannade jag här ända tills idag! Men idag får jag väl ta och åka hem? Eller ska jag stanna kanske?

Neej!

Det var nog allt mojs jag ville berätta!

Hejdå !<3Home and have so boring...

HejHej !

Igår var man hemma från skolan och även idag och det är för att jag är dålig i magen ! ;s Inte najs och gå till skolan då.. Men skulle ju egentligen velat till skolan idag eftersom vi har dans och snart har föreställning så det skulle väl va kul och kunna dansen?
På Torsdag så tror jag vi skulle träna i aulan?! Men jag vet inte, får ta och fråga Linnea eller nån annan xD

Men jaa... Finns det nått vettigt och göra... Neeeeej -.-

Hejdå !<3Blurch...

Jag sitter här i soffan nu och är nyduschad.. THAT'S NICE ! 8-)

Måste nog göra mer MA eftersom vi har prov nästa Måndag och vi måste ha gjort färdigt Diagnosen... Och jag har ugefär 3000000 tal kvar innan diagnosen kommer -.- Men ajaj... Får jobba som en liten apa med eld i baken.. Vet, det var inte normalt sagt! Men vem bryr sig egentligen ?!

Jag har inte mer och skriva..
HEJDÅ !<3

Long Time Ago !

OOOOOOOOOHHHHHHH SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT !! O.O

Var en vecka sen jag bloggade ! Inte bra, men har varit upptagen med skolan och tagit kort med storebrors Systemkamera ! ^^ Ni kommer få bilder senare.. Nån gång!

Jaa... vad har jag gjort då, i helgen var det ju mârten, skit kul var det.. Och i Måndags var man med Johanna och igår gjorde man ju inget speciellt... Idag var det skoljoggen också, men jag gick och så red jag på Johannas rygg ! xDxD Är en liten fuskis, vet det ;D Idag måste man träna på Franska Glosorna också! Kanske göra lite MATTE till och med !!

Aaaa... Nu vet ni i alla fall att jag lever och inte är död...

HejDå !<3Lala....

Ska jag kanske lägga ner den här bloggen?

Nej.. Det ska jag inte ! ^^
Men förlåt om jag inte bloggar ofta alls men det är för att jag är i skolan och när jag kommer hem orkar jag bara inte blogga, hoppas ni förstår !!! (:

Men idag har jag i alla fall varit i skolan och gjort ingenting, varit på lektioner... Imorgon ska man kanske va med Linnea och i över morgon alltså på Fredag är det Mârten (Torsby Marknaden) ska väl kanske gå med Linnea då också, det får vi väl se... Om inte kan jag gå med Johanna !!Orkaringenting....

Idag är det Söndag... Det kan ju få va Lördag igen det skadar inte mig... xD Örkar inte med skolan, det är tråkigt, det är jobbigt.. Man blir för trött.. Ska spela piano imorgon också, tycker ju det är kul men orkar inte spela piano.. Kanske ska sluta, nej et ska jag ju inte för jag tycker det är kuuuul !! Sen har man dans på Tisdag, det orkar jag heller inte med... xD

Jag tror den här veckan kommer bli en jag-orkar-inte vecka ! Men sånna dagar/veckoer måste väl komma nån gång?? Eller...?!

Igår så var man ju hemma hos Linnea, sov hos henne Fredag-Lördag ! Det va sköjsmöjs!!!!!! Vi skrattade en heldel i alla fall när jag kom dit på Fredag och Josefin skulle sätta på sin skoldator... xD Va en massa kul bilder där.
Hejdå ! -.-RSS 2.0