Chicka Chicka!

Hejsan! :] Jag är nu vaken har faktiskt varit det i 2 timmar ungefär ! Och nu gör jag ingenting, ska gå och sätta på mig kläder.. Och Nervösa Madeleine ska snart få sitta här xP Lovar hon är jätte nervööööööös ! xD heheheh, men vi får höras senare.. För jag har faktiskt inte såmycket att skriiva.. :[ Skulle skriva så mycket som jag kunde så att inte lilla Muskel skulle få sitta här ! >:] Nejdå ! Skojade bara.. Nu ska jag gå här ifrån!!
BajBaj !<3Dröm !

Hej ! Jag ska börja med att jag ska berätta en dröm jag drömt, vi får se om det blir en dröm varje dag eller bara ibland ! Här kommer en !

Mamma står i köket och gör Rotmos & Fläsklägg och jag står i köket och kollar ut i fönstret det är Julafton och helt plötsligt skriker mamma att jag ska ducka ! Men jag hinner inte och då kommer ''elaka tomtens'' tomtenissar dom är svarta med röda ögon. Dom kommer med en säck och stoppar mig i den och går ut med mig !
''Elaka Tomten'' har då svart-vita kläder istället för röd-vita... Han har också röda ögon..

Och jaa, den drömmen drömde jag för 2-3 år sen och det var på Julaftonens dag då jag skulle gå och sova, har ingen aning om jag hade en dålig Julafton då eller inte ?
BajBaj !<3Uppe sent ! xP

Heeeej ! Idag är det Fredag och det börjar närma sig slutet av Påsklovet D: Tråkigt... Jobbigt.... Och Linnea är inte i skolan på Måndag, hur ska jag klara denna Måndag ? xD Men det gör jag nog..
Idag gick ja upp vid halv 1 och nu ska jag äta frukost sen ska jag sätta på mig kläder... Eller kanske bara sätter på mig strumpbyxorna och har på mig pyjamas skjortan ! Vill ni veta en kul sak ? Jag gick och la mig halv 4 i natt.. ^^
Men jaja, nu ska Madeleine få sitta här. Slänger såklart in fler inlägg.
BajBaj !<3Uxxy Buxxy !

GodMorgon eller vad man nu ska säga ? Nej jag gick inte upp nu gick faktiskt upp vid 10 tiden. Och om ni nu ska kolla Linneas blogg så heter den http://justkindofcute.blogg.se/ inte http://nnnneas.blogg.se för den har hon lagt ner :[ Har ingen aning om varför xD Men jaja, jag ska i alla fall ha denna blugg ett tag till. Men du får göra som du vill Linnea !!!
Idag så ska man antagligen gå ut.. Sitta vid datorn, ska även duscha ^-^ Men vi får höras senare !
BajBaj :)<3
Dålig Uppdatering !

Hejsan, vet ni en sak ? Jag har uppdaterat dåligt idag :[ Inte bra, ska försöka uppdatera mer imorgon ^^ Men det är väl så att man inte kommer på vad man ska skriva om ibland..
Men om ni vill veta vad jag gjort idag så ahr jag varit ute,suttit vid datorn och.. inget mer ? xP Och vet ni en sak ? jag har blivit medlem på Kamrat.com bli medlem där också om ni vill xD Det är inte så kul men hade bara lust att vi medlem.. Det är ungefär som Lunarstorm.. Det är heller inte så roligt !

Men vet ni en sak ? Jag tänker fortfarande på den där hemska drömmen ja drömde inatt o.o
KOM PÅ EN SAK !! :D
Imorgon ska jag börja med att berätta en rolig,sorglig,konstig osv dröm som jag har drömt nån gång, så jag berättar en varje dag.. Så imorgon blir det en och i övermorgon blir det en annan ! Så hoppas ni kommer tycka det blir kul ;D
BajBaj ! <3Tråkig bild, vet det xD

Elakt ! xD

Hejsan ! Vet ni en sak ? Förut när jag var ute med Madeleine så råkade jag slå henne i ögat med hopprepet, och jag blev rädd för att ögat skulle ploppa ut ! Men som tur så gjorde det inte det..

Nu gör jag ingenting faktiskt och har inget och skriva om.. Så BajBaj <3

Uppe Tidigt !

Det är vad jag är idag !

Och vill ni veta varför jag är uppe så tidigt ? xD För att jag drömde att Jag råkade slå Linnea på halsen så hon satte sig ner på en stol och började hosta jätte mycket, sen blev hon blå/vit i ansiktet och då vaknade jag och blev alldeles klarvaken ! ;S Men jaja, sånt är livet. Jag ska väl snart ta mig frukost !
BajBaj <3
MatDags :>

Hejsan ! Nu ska jag äta mat :D


500 INLÄGG ! VARNING !!!!!!!!! KONSTIGT INLÄGG :]

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ !

Nu har jag 500 inlägg på min lilla blogg ;D Cooolt va ? jag tycker det är riktigt coolt eller hur ? Men om inte ni tycker det så behöver ni inte tycka det för ja, ni har säkert flera.. Men jaja... Vet ni en sak ? Jag har Påsklov, den är så Påskig hahahhah xP Och jag hoppas att Tiger,Nalle Puh,Nasse,Ior och dom andra från nalle Puh ska komma och hälsa på mig för det skulle va riktgit coolt ! Det är mycket coolar än att man har 500 inlägg på bloggen, skulle inte ni och vilja att dom kom och hälsade på er ?! Vet ni en sak ? Jag börjar bli törtt i armen av att sitta och skriva snabbt men orkar inte skriva sakta för det går så sakt då och ja, jag vill ju äta frukost snabbare så det är därför jag skriver snabbt, men det finns en massa människor som skriver såå mycket snabbare än mig ! Det visste ni inte, eller hur ? Men vem vet ? Jag kanske är snabbast i hela världen ? :O Dags för mellanrum !

Jag hoppas att det ska bli riktigt fint väder idag också ! För idag har jag lust och va ute mycket, kanske cykla upp och ner xD Det är kuul, jag vill ha mjukglass. Nån mer som vill ha det kan nån bjuda mig i så fall eller så kan man ju be nån annan x) Hehehehehehehe, jag är v'ldigt  flummig, hoppas att jag är flummigast i hela världen, jag tror jag är bäst i allt ! Bättre än alla, vad tror ni ? xD Nej, sämt är jag nog ? >:/ Hhhehehehehe, men bryr mig inte så mycket heller för jag håller inte på med några sporter, men Dans kanske räknas som sport, vet inte riktigt... Men jag fattar inte hur jag kan vara så konstig ? Det kanske  jag kan va bäst på i hela världen ;D Eller vad säger ni ? Hoppas ni håller med mig, Linnea kanske håller med mig eller så ligger jag och Linnea på samma nivå, ta inte illa upp Linnea om du läser det här om du orkar läsa det.. Men förresten den som läser det här är en riktig cooling ! Den som är en cooling är min Idol så då är alla i min familj mina idoler. Dags för mellanrum !

Vet ni en sak ? Jag tycker det är riktigt kul och skriva ett sånt här inlägg ^.^ För jag kan srkiva precis så mycket jag vill, och när jag har 600 inlägg så kommer det ett sånt här inlägg till, 700 kommer ett till 800 ett till 900 ett till 1000 det kanske blir JÄTTE KONSTIG OCH FLUMMIGT ?! vem vet det ? inte jag, jag kanske ska fråga en vetande människa. Nån som känner en ? Men alltså.. Det här med bilar, en del luktar det gott inuti. Och en del är sköna och sitta i, en del är kanske lätta att köra men jag kan ju inte veta det eftersom jag inte får köra biil ! Jag tycker man ska få ta körkort när man är 13 för då kan man ju köra till skolan istället för att åka buss xD Men då måste man också köpa sig egna bilar, eller så ska man få ta mopedkörkort när manb är 13 då kan man åka moped till skolan :] Det skulle också va najs, det är kul och åka moped, 4-hjuling är också kuul, skoter också, och att åka kärra är också kuuuuuuul ! Förstår ni det, och att åka bil på kvällen är jätte myysigt
Hehhehe, nej nu är det slut på det här flumminlägget hoppas ni får nått att läsa nu då ;D


Herrå ;D<33
Sista inlägget innan man har 500 inlägg här ^^

Hejsan ! :] Just nu sitter man och lyssnar på musik, sitter vid Malins bärbara i köket om ni undrade ! Och vet ni en sak ? När jag har lagt ut det här inlägget har jag 499 inlägg ;P NAJS BAJS, men det här blev inge spännande så ni får några bilder som jag tog mer den inbygda kameran i Malins bärbara dator !!


Diggar inte luggen xD Därför kamma ja den, lång är den med ;SSka även be mamma att klippa min lugg ;P

Bajbaj !

Sen Natt ! xD

Heej ! Är nu hemma från att ha varit hos Linnea ;D Vi har haft väldigt kul och vi lade oss sent igår kväll... halv 4 typ ^^ Och Linnea började städa mitt i natten, inte normalt !! Men det är inte jag heller, för jag började göra armhävningar och Sit-ups på Linneas golv... Det är heller inte normalt ?!

Men vi hörs senare, ska se på En Dag I Torsby nu ;P <3


Cykla !

Hahah ! xD Samma rubrik igen..
Nu är jag hemma från Torsby... Och gör ingenitng nu igen ! Ska nog gå ut eller så går jag dit Malin,Magnus & Ronja sitter vi får se !
Idag så ska man sova hos Linnea, och jag ska cykla dit ! ;D Måste ju använda cyklen när man har en och det är inte så långt och cykla.. Lite längre än att cykla till postlådan kanske men det är inte så farligt ;P
Men har ju inget och skriva om så.. Hejdå !^^<3

Cykla !

Hejsan Sötisar ! ^^

Nu sitter jag och gör ingenting ! Men kan inte skriva mer nu, ska med Malin & Ronja till Torsby nu ^^ <3Géle!

Hejsan, jag är alldeles géleig nu ! För jag sprang efter Marcus som en dåre ^^ Det var kul. Och nu sitter jag här och gör ingenting, har ingenting att skriva om heller så varför sitta här och ens försöka ? ;o
TÄNK DIG EN DAG DÅ GODIS KOMMER NER FRÅN JIMLEN OCH VI ÄTER HIMLENS MOLN TILL MAT.
DEN DAGEN KANSKE FÖRBLIR EN DRÖM MEN DEN KAN ÄVEN BLI SANN EN DAG !

Äggig Frukost ^^

Hej ! Nu har jag ätit en äggig frukost ! Jag åt : 2 smörgåsar, 1 med stekt ägg på och den andra hade kokt ägg på sig ;P Det var gott.. Och nu sitter jag här och gör inte så mycket !!

Så ja, vi får höras senare <3

Overtrött !

Hejsan! Vet ni en sak ? Jag tror jag är Övertrött Deluxe nu xD Vi kan sälja mig på McDonalds eller på Sibylla :> För Övertrött Deluxe lät som en hamburgare !!! Hahahahah ^^
Nej ! Måste göra mit i ordning nu, kan inte gå runt och va såhär, folk kan ju tro att det är nhått fel på mig :o Och vet ni en sak ? Jag skrev en lapp förut som jag hängde utanför Madeleines dörr till hennes rum, så hoppas hon kommer och väcker mig i morgon xD Förklarar mer i morgon, Gonatt ! & Heejdåååå ;p <33
Ute Vid Bänken ! :]

Heeeeeej !!! Jag sitter nu ute vid parkbänken som är skapad av min pappa, sitter vid den lilla datorn ! Äter lite muffins också ;D Så ni som sitter inne vid datorn går ut NU !! Men det kanske reganar hos er, men om det inte gör det så går ni ut !! En order från mig ^^ Hoppar ni lyssnar, ni kan ju hoppa på studsmattan om ni har någon, cykla, bara slappa ! Eller nått annat kul, kanske spela Kubb till och med ! Eller nått annat spel.. Men nu ska jag njuta mera.
Heeeejdååååå ;D
Oo ! Kan ju hämta kameran ^-^

Looooooooooov !! ;D<333333

Hejsan ! Nu har Linnea åkt hem ^^ Och igår kväll hade vi kul, men ingen Lovisa kom ! :[ Resten av dagen ska man väl njuta av lovet och det störda fina vädret som är ute !! Helt underbaart ;P Det är ju värsta 20 grader ute hela tiden, så stört sköönt. Men jag har faktiskt inte mycket och skriva... Har ni några idéer på vad jag kan skriva om :D Skriv gärna en kommentar i så fall !

BajBaj !

Jag är faktiskt rädd för russin är det konstigt att förstå ?
Jag har träffat fler dussin och dom var såå dumma så !

God Natt....! Skoja ;P

Hejsan! Nu gör jag inget speciellt har jämt nyss lagt in bilderna ifrån kameran in i datorn ! Och så har jag vänt dom rätt och sådant.. Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigare än vanligt för jag måste upp tidigt imorgon, ska ju fixa Madeleine & Marcus inför Påskmaskeraden som dom har i skolan imorgon ! Och vet ni vad ? Marcus ska vara en Zombie Hip-Hopare & Madeleine ska va Åsa-Nisse ! xDSådär ser kläderna ut ! Om jag får vara ärlig så tycker jag Marcus ser ut som en hip-hopare ^^ Han är jättesööt ! Och det är Madeleine också, hon kommer även likna Åsa-Nisse !


Det var allt ! Hejdåå <33
Last Day Tomorrow ! :[

Hej ! Är nu hemma från en fantastisk dag som jag har dansat idag ^^ Det är verkligen suuuuuperkuuuuuuul !!! <3 Älskar det, men imorgon är det sista dagen av danspalatset D: Men det kommer i alla fall bli kul senare imorgon :}

Idag ska man väl försöka dammsuga sitt rum som man delar med Magnus & Martin men dom är så lata som dom orkar inte, men vi får se om jag gör det eller inte..
Hejdå ! ^^<3Regn!!

♥Heej ! Vet ni 2 saker ? ;D jag är nyduschad och den 2:a saken är att det regnar ute !! Och när jag stack ut huvudet för att kolla så skulle jag kunna stå kvar där i dörrren hur länge som helst ! För det luktar Blöt Asfalt ute !! ♥.♥ Älskar lukten av blööt asfalt, gillar ni inte också den lukten ?? :} ♥ Nej ! Nu blev det för många hjärtan häär  xD

Men snart ska man väl antagligen gör i ordning Kaffekokaren åt pappa, sen ska jag ta lite Påskmust, sen dags att sova ;D ♥

Såå ! Godnatt & Hejdå ! ♥
Varmt, precis som igår..

Heej ! Idag så har man ju dansat hela skoldagen som jag kommer gör Onsdag & Torsdag ;P Och längtar ju tills vi slutar på Torsdag ! 1.Det är Påsklov 2.Malin,Ronja & Niclas kommer hem hit till pappa :] 3. Linnea & Lovisa kommer hit, och vi ska ha kul ;D

Och på dansen som vi alltid har på Tisdagar efter skolan då gjorde vi inget, bara kollade på film ^^<3 Så det var chillus där.
Just nu sitter man och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar, och så ahr jag inte mer och skriva heller ! ;o SÅ hejdåå !^^Dans Hela Dagen !!

Hej ! Nu ska jag snart gå till säng, men måste ju skriva klart det här inlägget först ! ^^
Idag så har jag inte varit ute så mycket, för jag har ju varit suuper trött.. Men imorgon taggas det en dag till av danspalatset sen har man dans ifrån 16.10-17.10 så man kan kalla den här Tisdagen för ''Dansande Tisdagen''
Och vet ni en sak till ? Jag skulle ju ha varit och spelat piano idag men jag hade glömt min pianobok, men tänkte gå och spela ändå efter som jag kan låten utantill, men jag glömde bort det helt och hållet ! Och 2 stycken till som spelar piano glömde också bort det ! Va synd om Pianoläraren... TÄnk ifall hon satt där helt själv och väntade på oss, va synd om henne  !!

Men ska ta och sova nu, om jag inte ska göra i ordning kaffekokaren åt pappa för då får jag ju lägga mig efter det ! ;D

Men jaja, Godnatt & Heejdååå <33
Trött !! ;S

Heej ! Jag sitter här vid datorn och är jättetrött ;S Det har varit kul men jobbigt och dansa hela dagen, men vi hade såklart pauser.. Men fattar fortfarande inte varför vi inte kan va ute ??!?!!! Skulle va mycket bättre.. Men jaja... Ikväll händer inget speciellt, kanske ska duscha ?

Men jaja, orkar inte skriva, heejdåå<33Jag kanske ska bli sylärare ? xD

Hej ! Vet ni vad jag gjorde förut idag ? Jag sydde ihop ett hål på min strumpbyxkor, helt själv ! xD Det blev jätte fult så jag ska nog inte satsa på och bli sylärare... ;P Men just nu göra jag inte speciellt bara chillar föresten är jag hemma hos pappa nu !!
Skulle vilja ta mer kort ute, man får ju jätte stoor lust och ta kort när det är såhär fint väder ute, får ni också det ?

Jaja. Heeejdååå <33Gillar ni min blogg eller inte ? ^^

Det är en fråga jag ställer till er !
Gillar ni verkligen min blogg eller läser ni den för att va snälla ? ;O Eller har ni inget att göra så ni bara läser den här bloggen för att den är tråkig ? ^^

Men äsch, ni får väl svara på den frågan om ni vill... Just nu sitter jakk hos mamma och chillar med Spotify ! ;D
Men har inte mycket och skriva, hejdå ^^<33Garderoben inte lika full !

Hej ! Vet ni en sak ? Min garderob är inte lika full som den varit ! Jag har resnat hela graderoben och Madeleine tog alla kläder jag inte ville ha, så jag får ta och shoppa nu när jag har plats i garderoben, har bara 3 par tights.. Men använder dom svarta oftast ^^ För dom lila jag har passar inte till så mycket men jag kan ju alltid ha dom hemma, för jag tycker dom är så fina & söta ;P Men jaja, nog snackat om mina kläder :]

Just nu är det FlapJack på tv:n, och jag ska inte skriva mer.. Heejdåå<33Såpbubblor ;P

Heeej ! Vet ni en sak ? Jag är mätt... Har ätit hemgjord pizza och det är ju mums, men nu ska jag med Madeleine ut och blåsa såpbubblor ;P Ska ta lite kort samtidigt som jag är ute ! Hörs sen <33


Gillar det här kortet ;D<3

Elska Vedret Din Snella Hest !

Nu är man hemkommen från Torsby, jag följde med pappa till Torsby för att komma ihåg saker till pizzan vi ska göra idag ! Hemgjord pizza är helt klart det bästa ;P Och idag så var det ju meningen att Linnea & Lovisa skulle komma hit men det blev inte så nu D: Så får väl hitta på med nått annat x] Men dom ska hit på ******* istället ;D jaa, ni vill allt veta vilken dag va, men det får ni inte !! <3

Men nu ska jag göra nått annat. Men vet inte riktigt vad jag ska göra, vi får se ! Hejdå !<3Kuul dag :D

Hejsan ! Idag så har det varit en kul dag i alla fall när vi slutade !!
För Linnea hade åkt hem och jag och Lovisa var kvar... Så vi sitter i uppehållsrummet med några i min klass, sen helt plötsligt säger en av dom att bussen är här och jag och Lovisa säger : Neej ! Du sköjer ! Men nej det gjorde han inte, så jag och Lovisa fick panik och skynda oss och öppna skåpen sen slängde vi igen skåpdörrarna och sprang ner för trappan med skorna i händer... Sen ställer jag mig där och hoppar för jag ser att bussdörrarna stänger sig och jag och Lovisa tänker : Det är ingen idé ! Vi missar bussen.... Hahaha xD Så vi gjorde då det !

Då ringde jag Mattias och fråga om han kunde hämta oss, men han ringde till sin kompis som hämtade oss, så Lovisa fick vara hos mig ett tag, och sen när Mattias skulle till pappas morbror så skulle Lovisa av och jag följde då med henne hem så jag har varit hemma hos henne ända tills klockan var 6 - halv 7 ;P Det var ju kuuul ! Har inte varit hos Lovisa på 1000 år så det var skojs och va där.

Men japp ! Imorgon ska man duscha och sånt ;D Ikväll ska man se på Talang, så jag säger hejdå nu och vi hörs senare ;P<33333Galen Bild ! JAG VET ;D

Kameran kanske ? ^^

Hejsan ! Nu har jag tränat lite på NO:n och ska faktiskt träna lite imorgon på morgonen också ! Jag har även suttit och funderat på om jag ska ta med mig min lilla kamera till skolan imorgon ? ^^ Kanske ta lite kort när vi har den där långa rasten, vi får se.. Skulle ju va lite kul och få ta lite kort ! Men det kanske inte är så spännande och veta ? Men skriver det ändå ifall ni skulle vilja veta !
Men kan inte stoppa ner kaeran än, tror jag inte? För kamerabatterierna är på laddning.

Men jaja, jag ska nu göra mig iordning sen ska jag soova.. Kanske ta lite flingor och mjölk innan ? ^^ Det får vi också se. Goonatt <33NO-PRov imorgon D:

Ska träna inför NO-Provet nu ! Eller rättare sagt, läsa på ;S Gillar inte NO-Proven, hatar dom verkligen det är det provet som är svååårt ! >:[ Aja ! Hörs sen...

Mudsik ;P

Nu sitter jag placerad i soffan igen med den lilla datorn och lyssanr på musik ;D Sitter även och längtar till Lördag !!!!!
Men det som händer på Lördag får ni inte veta, det är en hemlighet ;] Hihihiii..

Idag ska man väl hem till Linnea om hon är hemma ikväll för pappa ska kolla på Josefins dator, alltså Linnea's storasyster pratar jag om nu ! Men Linnea kanske inte vill att jag ska med, men jag följer med ändå ;D Så du får stå ut med mig ändååå Lenajaj.. Jag ska också träna på NO:n ska också göra klart MA läxan... -.- Måste just ha läxor i dom tråkigaste ämnena ! xD

Men vi hörs senare ;]<333


P.s Älskar verkligen vädret idag ! Ska nog ut och fota lite sen ^^)

Ska du ha ka..... kallaballik ?? xD <3

Hejsan ! Jag sitter nu i soffan och jag kollar faktiskt inte på TV:n tränar faktiskt in för NO-Provet som vi har på Fredag ! NO-Proven är inte lätta alltså så jag ska träna mycket nu ;D Eller försöka i alla fall, jag lyssnar även på musik samtidigt, men ska gå och duscha snart också... Kan jag ju inte gå runt och va smutsig ;O Måste ju vara ren och fräsch inför boysen i skolan. Nej då ! SKojja bara

Men vi hörs senare ! <33

474 Inlägg ;P

Hejsan ! Jag sitter nu i skolans bibliotek, nej jag skolkar inte om ni trodde det >;O Sånt nördigt gör inte jag !!!!!! ;D Jag är en riktig kvinna som är på lektionerna, men jag ska inte va med på SO:n och det är för att jag ska sjunga på ett ålderdomshem ! Så jag ska snart gå här ifrån, ställa mig där uppe och vänta på Linnea !! För vi ska gå dit tillsammans. Vet inte vi kanske ska gå med Julia också eller så går hon med dom andra ?! Who Knows ^^ Jaja, nu tror jag att Esmée vill blogga det vet jag heller inte, ska nog kalla den här dagen för ''Inte vet jag -dagen''

Och vet ni en saaak ? Ikväll vid halv 6 har jag utvecklingssamtal ! Så då blir det ingen bloggning för mig, och jag ska till och med åka till skolan vid 5 ! Kul och gå runt här i en halvtimme, eller inte ;S

JAJA ! HÖRS SEN NÄR JAG KOMMER HEEEEM ;D<33333DansFöreställningen ;D

Hejsan ! Nu är man hemma fråb dansföreställningen, den gick väl bra och det avr väldigt kul och dans aför 1:orna - 3:orna ! ;D Suuper kul, dom gillade verkligen Ghost Busters :] Man blir så himla glad när man får många applåder och sånt ^^ Så jag är väl nöjd. Och när man sitter där nere är man inte nervös alls och sen när man konmmer upp för trappan och ser alla som sitter i publiken så blir man nervis ^^
MEN VI VA I ALLA FALL BÄÄST ! ;D

Snart ska man göra lite MA -.- Men jag behöver ju inte ha med MA-boken imorgon för vi ska ha dubbeltimme i NO -_-
Aja, hörs sen eller imorgon... <3No Snow !

Hejsan ! Malin ville att jag skulle ta kort på hur mycket snö det fanns kvar här hos pappa så här får du bilderna Malin !
Som ni ser är det bara några snöplättar lite här och där och så är det lite is ^^
Nej ! Nu måste jag gå och leta efter rövarkläder ! Hörs imorgon ;D<33

Studsmatta :D

Hejsan ! Nu ska jag gå ut och kolla om pappa har monterat färdigt Studsmattan ! ;D Ska ju hoppa så himla kuul är det ! Så vi hörs sen när jag kommer in, ska då lägga in bilderna från kameran i datorn !

Höörs ^^<33

Wonderful Daay ! ;D<33

Hej ! Idag så är det en väldigt underbar dag ! Det är 17 + ute och sol ! Sååååå skööönt :] <333 LÖW IT !
Kanske tar en liten promenad, då dras nog kameran med ! Jo, å får det bli ;D Ska få med mig Madeleine & kanske Marcus... Aja, hejdå hörs sen <33Citat: mata ut tungan !

Hejsan! Ska skriva ett snabbt inlägg eftersom Madeleine är hur nervös som helst ! Så jag får väl skynda mig innan hon får ett utbrott, nejdå xD Skojsa bara !

Ikväll så ska man sova hos Linnea ;D Det ska bli kuuuuuul ! Men det visste ni väl redan ??? >;] Men nu övertalade jag Madeleine till att få sitta här till halv 4 ! heheheh ;D Men jaja, nu ska jag och MUSKEL göra nått kul på datorn !

SE YA !
Awake !

Nu är jag vaken och jag sitter och funderar på vart mamma är ! >:/ Eftersom hon inte är här... Mystiskt. Men hon kommer väl hit nån gång idag x) Men ja, ska väl äta frukost snart och sätta på mig kläääder ^^
HÖRS SEN PEOPLE ;DMammi ;D

Hejsan ! Jag sitter nu hemma hos mamma ;D Ska sova här inatt sen så åker man hem till Pappa igen... Eftersom mamma jobbar imorgon och det är skoola på Måndag, eller inte skola för mig utan Dans hela dagen ! Och det är najs, man slipper alla lektioner x) Och på Tisdag ska man också ha Dans hela eller halva dagen, också NAJS ;P

Jaja, vi får höras senare ! Hejdååå<33
Thirsty !

Hejsan ! Jag sitter här och är törstig ^^ Men det kan inte är så spännande och vet ? Inte vet jag, idag gick man i alla fall upp vid 9 halv 10 nån gång, jag sover i alla fall inte nu. Idag så vet jag inte vad jag ska göra ? Kanske va ute lite, eller göra nått annat spännande... Vi får se :]

Men nu ska jag gå och ta mig nått gott till och dricka, hörs sen ;P<333
Men om ni vill veta en kul sak så har jag blivit förkyld :[ Men det är ju inte så kul ! ;s
Blip Blop

Hejsan ! Sitter nu och ser på en film som är på Disney Channel ^^ Vet inte vad den heter men det är i alla fall en film ! Men vet ni en sak... Jag har inte en enda vettig sak och skriva ;S Så det kanske inte är ås kul och läsa det här, men det får ni göra ändå ;P

Men ska ta mig Påskmust nu ! Hejdå <3
Heelg :D<3

Hejsan ! Nu är man hemma och nu ska jag njuuta av helgen ! Så sköönt med helg ;P Och imorgon så ska man kanske sova hos Linnea ? Eller på Söndag, vi får se ;D

Men... Har inget och skriva om så vi hörs sen, Byebye ^^<3333

Frisyren ;D

Hejsan ! Nu ska ni få se hur min frisyr såg ut igår ;D Det bli även 1-2 bilder på hur jag såg ut när jag tog ut frisyren x]
Utsläppt :
Just nu gör jag inget speciellt... Har ganska så tråkigt ! Men äsch, ska spela tråkigt spel nu ! Heejdåå<33

PåskigMust ;D<3

Hejsan ! Nu är man hemma fråne hungrig skoldag ! Japp, jag har varit hungrig ända sen lunchen i skolan... Och Cafeterian var stängd och den är även stängd imorgon, den är det bara för att det var några som hade gjort ''inbrott'' vet inte om dom hade tagit nått, men det var i alla fall några i 6:an... Men jag fattar inte varför den måste vara stängs imorgon också ?? D:

Jaja.... Sitter nu och dricker Påskmust ! Det är MUMS men stort M.U.M.S ;P
Hörs sen och ni får även lite bilder sen, Byebye <333
Engelskan : CHECK !

Hejsan igen x] Nu har jag gjort Eneglskan den va lätt, men nu återstår Franskan och den kan jag ju men ändå bäst att träna ! Tror vi ska kunna stava dom också, äsch! Tränar in det också ! Men nu ska jag gå och fota min ros som jag fick idag bara för att vi var så duktiga, sen ska jag ta kort på min frisyr som jag hade på Ghost Busters ;D <3

Hörs om några minuter !

Succé !!

Hejsan ! Nu är man hemma från Dansuppvisnign och jag är såå lycklig :D För när vi gjorde Ghost Busters dansen så publiken va bara !! WOOOW dom verkade att älska det jätte mycket och när jag stog där så tänkte jag ''Men wow ! Dom gillar det, vi är faktiskt bra !''

När vi kommit av scenen så pratade hela min dansgrupp om att det gick jättebra osv. Japp ! Det är helt klart bästa dansgruppen, måste ju få skryta lite eller ?
Jaja ! Måste göra Engelska nu ! Hörs sen <33


Trött !!

Hejsan ! vet att jag iten bloggat på 2 dagar men jag har faktiskt ingen aning om varför jag inte gjort det ! Igår gjorde jag inte det för att jag var hos Linnea till halv 11 på kvällen ! xD Jag veet, det är sent... Men jaja, fick ju aldrig nån skjuts hem ^^
Idag så har man i alla fall varit i skolan och efter skolan blev det dans :} Jag var väääldigt trött efter dansen och är lika trött ännu, kanske lägger mig tidigare ikväll ?
Och vet ni en sak ? Imorgon är det DANSUPPVISNING vill inte xD För jag kan inte danserna, men man får väl kolla på kompisarna om man inte kan, så det blir att stanna var i Torsby imorgon, 'är ingen idé och åka hem när man slutar halv 2 och man ska samlas i Aulan 4 ! Not a big idea men ni får komma och kolla om ni har möjlighet ! Det börjar kl 7 (19.00) i Frykenskolans Aula ;P

Ni är mer än välkomna
Japp ! Idag var det ju inget House ;[ Det är Hockey istället >:[ Jaja, ska be pappa rätta 1-2 uppgifter i min MA-läxa !
Höörs <333
VattenBallonger xD

Hejsan ! Nu har Lisa åkt hem och innan hon åkte hem så hade vi fyllt små vattenballonger och vi gick ut och skulle försöka spräcka dom ! Det var faktiskt svåårt ! Vi höll på med en blå ballong och till sist så orkade vi inte mer så vi klämde på den och snurra den och allting ^^ Det var kuul... Sen när jag kom in såspelade jag Piano, kan låten men ska spela mer sen eftersom man ska spela den snabbt, men jag är ju så dålig på att spela snabbt x] Men om jag tränar så klarar jag det ;P

Är det nått bra på TV:n ? Får kolla tv.nu, om det inte är nått bra på Tv så får jag väl kolla Disney Channel eller Boomerang ^^ Vid 12-1 inatt är det bra program på Boomerang, ska duscha också ! Man måste vara frääsch

Jaja, Hejdå ! Hörs sen <33333

Lajsa ;D

Hejsan ! Nu har jag spelat tråkigt spel xD Snart kommer väl Lisa hit ! :] Kuuuuuul... <33
Det är skojjs med kompisar visste ni det ? Det kanske ni visste, inte vet jag. Jajaj, Hörs senare ! Byebye <33

Ska Blogga Mycket !;D

Hejsan ! Vet ni en sak ? Idag ska jag blogga mycket ;P
Japp.. Idag gick man upp vid 9 tiden precis som igår ! Och idag vill jag också göra nått med nån, men vet inte om nån vill ? ;o Kanske ska fråga Johanna ? Vet inte riktigt, eller Lisa ? Kan ju inte fråga Linnea eftersom hon är i Karlstad ! Så det blir svårt och va med henne ^^

Jaja, ska sätta mig och spela nått tråkigt spel nu ! Hörs senare :}<333

Stora KanelBullar !

Hejsan ! Nu är man hemma från Lisa :] Jaa, jag åkte hem till henne vid 12 slaget där. Och vi har haft kul, kollat på TV bakat KanelBullar ! Dom blev stoora ! x] Den jag sitter och äter nu är lika stor som min handflata, bara lite större ^^

Japp... Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra ? >:/ Vet ni vad ni ska göra ? Men äsch, har inget vettigt och skriva ! Heejdåååå <33

Vaaken :O

Är det feel på mig ?? ;]

Japp ! Det här är tidigt för mig ! Att vara uppe såhär tidigt... Men jaja, sånt är livet !
Snart ska man äta frukost, men inte ritktigt än ;P Idag ska man kanske va med Lisa ? Vet inte riktigt. Vi får se !

Hörs senare ! Byebye <33Disco ;D

Hejsan ! Nu är man hemma från Discot ! Det var lika kul som det alltid varit, och efter skolan så blev Esmée med mig hem för vi skulle samåka dit !

Nu sitter jag här vid datorn, gör ingenting ^^ Och jag vet inte vad jag ska skriva ? ;o Har ni några förslaag ? xD
Jaja, Heejdååå !<3

RSS 2.0